جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

نحوه فروش سهام عدالت در بورس

فروش سهام عدالت در بورس از سه طریق قابل انجام است که آنها را در زیر می خوانید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر فروش سهام عدالت  به سه روش قابل انجام است. در روش نخست درخواست فروش از طریق مراجعه به سامانه فروش سهام عدالت شرکت های کاگزاری که فهرست آن در سایت سازمان بورس و اوراق بهادار وجود دارد قابل انجام است.

در روش دوم سهامداران عدالت می توانند با مراجعه به شعب بانکی می توانند نسبت به فروش سهام خود اقدام کنندو  در روش سوم هم ثبت در خواست فروش از طریق مراجعه به وب سایت بانک ها امکان پذیر است.

در این میان نکات جدید برای فروش سهام عدالت اعلام شده است. نکته نخست اینکه سهام عدالت متعلق به مسمولان که روش مستقیم را انتخاب کرده ان متشکل از 49 شرکت است که سهام 36 شرکت آن در بورس قابل معامله بود و مابقی وارد بورس نشده و قابلیت معامله ندارند.

علاوه بر فروش سهام عدالت به سه روش گفته شده در بالا برای ثبت سفارش فروش داشتن شماره تلفن همراه و شماره شبا جساب بانکی غیر مسدود و فعال به نام مشمول سهام ضروری است.

همچنین برای مشاهده دارایی سهام عدالت سهام داران می توانند از رطیق سامانه استعلام سهام عدالت اقدام کنند. مشمولان سهام عدالت از طریق تماس تلفنی با شماره 1569 شبانه روز می توانند از وضعیت کارگزار ناظر خود مطلع شوند.

 

 

 فروش سهام عدالت در بورس

محمد عطایی در نامه‌ای خطاب به احمد جاویدی، نایب‌رئیس هیات‌مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمن تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق در ارتباط با فروش سهام عدالت مشمولین گفت: سبد سهام عدالت متعلق به مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند، در حال حاضر متشکل از سهام ۴۹ شرکت است که سهام ۳۶ شرکت آن در بورس قابل معامله بوده و الباقی در حال حاضر در بورس وارد نشده و قابلیت معامله را ندارند؛ بنابراین در حال حاضر امکان ثبت سفارش فروش صرفا در خصوص شرکت‌های قابل معامله در بورس فراهم است.

 

وی افزود: در صورت ثبت سفارش، هر یک از سهام موجود در سبد متعلق به مشمول به صورت مجزا فروخته شده و واریز وجه آن نیز به صورت مجزا به حساب بانکی مشمول صورت می‌پذیرد؛ بنابراین ممکن است کل فرآیند فروش سهام عدالت متعلق به مشمول در چندین مرحله صورت گرفته و وجوه آن نیز در چندین مرحله به حساب مشمول واریز شود.

 

مشمولین می‌توانند از طریق تماس تلفنی با شماره ۱۵۶۹ که به صورت شبانه‌روزی فعال است، از وضعیت کارگزار ناظر سهام عدالت خود مطلع شوند.

 

 

نحوه فروش سهام عدالت در بورس

 

نحوه فروش سهام عدالت در بورس

چرا ۳۰ درصد دوم سهام عدالت قابل فروش نیست؟

سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند در حال حاضر می‌توانند تا سقف ۶۰ درصد از ارزش سهام خود را بفروشند. ۳۰ درصد اول آن از هفته نخست خرداد ماه آزاد شد و طبق اعلام رئیس‌جمهور ۳۰ درصد دوم آن نیز از ابتدای هفته جاری و با عید غدیر قابل فروش است.

 

سهامدارانی که در طول ۷۰ روز اخیر همه یا بخشی از ۳۰ درصد اول را فروخته‌اند می‌توانند نسبت به فروش ۳۰ درصد دوم اقدام کنند، همچنین کسانی که تا به حال هیچ سهمی را نفروخته‌اند می‌توانند تا سقف ۶۰ درصد از ارزش سهام خود را بفروشند.

 

طبق آخرین ارزیابی از سبد سهام عدالت، ارزش سهام یک میلیون تومانی به ۴۰ میلیون تومان رسیده که ۶۰ درصد آن معادل ۲۴ میلیون تومان برآورد می‌شود.

 

اما برخی از سهامدارانی که از ابتدای هفته به سامانه معاملات سهام عدالت در کارگزاری‌ها مراجعه کرده‌اند، نتوانسته‌اند ۳۰ درصد دوم سهامشان را بفروشند.

 

براساس اظهارات مخاطبان تجارت‌نیوز، کارگزاری‌ها هنوز این قابلیت را ندارند که درخواست‌های فروش ۳۰ درصد دوم را ثبت کنند و معمولا این پیام برای سهامدار نشان داده می‌شود که «درخواست شما قبلا ثبت شده است»، در حالی که درخواست قبلی برای فروش ۳۰ درصد اول بوده است.

 

نحوه فروش سهام عدالت در بورس

مشکل از کجاست؟

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این خصوص توضیح داد: مشکل کارگزاری‌هایی که نمی‌توانند درخواست‌های فروش ۳۰ درصد دوم را ثبت کنند به به‌روزرسانی نکردن سیستم‌های آنها برمی‌گردد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد که کانون کارگزاران باید بر عملکرد کارگزاری‌ها نظارت داشته باشند.

 

همچنین یک منبع آگاه در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: مشکل ثبت درخواست فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها در شرکت‌های برخط (OMS) است، به طور مثال یکی از مشکلات این است که کارگزاری یک بانک دولتی، پول شرکت خدمات دهنده را پرداخت نکرده و این شرکت هم سیستم خدمات‌رسان را قطع کرده است.

ارسال نظر